"Ohrid i muzika" Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович

Здесь вы можете бесплатно скачать песню "Ohrid i muzika" - Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович в формате mp3, слушать музыку онлайн, найти слова песни или получить перевод песни. Смотреть клипы Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович онлайн, найти песни других исполнителей либо скачать mp3 в хорошем качестве 320 kbps. Все это у нас доступно без регистрации.

Рейтинг: 0

Исполнитель: Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович

Название песни: "Ohrid i muzika"

Продолжительность песни: 03:06

Просмотрен: 393

Скачать

Другие песни исполнителя Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович
загрузка...
Текст песни:

"Охрид и музыка"

Во Охрид наш ти првпат си,
Екскурзија брз крај
Со твојте другари !
На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!

Реф:
Во мојата татковина
Секој пее танцува,
И сонцето, и Ѕвездите,
Секој ми се радува!

Во мојата татковина
Секој пее танцува,
Не лути се придружи се,
Ајде дај ми рака,
Музика се сека
Повеќе од љубовта!

Во Охрид наш
Ти бисер си,
Со песната за миг
Јас рушам граници!

На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!

Видео
Barbara -Ohrid i muzika (FYR Macedonia) Junior Eurovision Song Contest 2013
Комментарии (0)
Добавить комментарийКаптча: